Sol som tjänst

Storskalig solenergi utan stora investering

Många fastighetsägare står inför utmaningen att deras tak- eller markytor inte utnyttjas optimalt när det gäller solenergi, men de saknar möjligheten att själva investera i en solcellsanläggning.

För att möta denna efterfrågan har vi utvecklat en innovativ finansieringslösning. Genom denna lösning kan vi erbjuda dig en sol-som-tjänst-modell där vi tar hand om hela processen från projektering till drift, där Solare Nordic äger och driver anläggningen.

Genom att ingå i detta partnerskap kan du som fastighetsägare njuta av alla fördelar med solenergi utan att behöva ta några egna finansiella risker eller investeringskostnader. Genom att köpa elen till ett fast, lågt pris på ett långsiktigt avtal får du inte bara tillgång till ren och förnybar energi, utan också en förutsägbar och konkurrenskraftig elkostnad. Dessutom förbättrar din fastighet sin miljöklassning och bidrar till en mer hållbar framtid, vilket kan öka värdet och attraktiviteten hos din fastighet.

Vill du veta mer om denna spännande möjlighet och hur den kan skräddarsys för att passa just dina behov och förutsättningar. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur sol-som-tjänst kan vara rätt val för dig och din fastighet!